Veelzijdige collectie

Onze showroom is ruim 1200 m2 groot en op deze oppervlakte vindt u de meest gevarieerde tuinmeubelcollectie in de regio.

Het is voor ons altijd een uitdaging om ervoor te zorgen dat u  bij binnenkomst ook het gevoeld heeft dat u bij ons kunt slagen. Voor 2020 is dit ons ook zeker weer gelukt.

Om een zo uitgebreid mogelijke collectie te laten zien, werken wij nauw samen met grote tuinmeubelmerken zoals: Hartman, Suns, Taste bij 4SO, Zebra, MBM, Beach 7 Outdoor, en vanaf 2020 het veel belovende nieuwe tuinmeubelmerk Yoi powered bij Borek Tuinmeubelen. Ook het bezoeken van de grootste tuinmeubelbeurs in Keulen "Spoga"geeft ervoor gezorgd dat wij een mooie up-to-date collectie kunnen laten zien die zeker aansluit op u behoeften.

Wij brengen u de nieuwste trends

Drie nieuwe merken hebben wij voor 2020 aan ons tuinmeubelassortiment toegevoegd. Merken die een zeer goede aanvulling brengen op ons assortiment.

  • het Italiaanse merk Nardi. Een merk dat staat voor hip en trendy kunststof tuinmeubelen en de kwaliteit niet uit het oog verliest.
  • het Duitse merk Kettler. Een merk dit een prachtig tafelprogramma brengt waarbij u zelf de gewenste tafel kunt samenstellen. Ook hier staat kwaliteit hoo in het vaandel.
  • het Nederlandse merk Bon Dia. Dit merk vertegenwoordigd een fantastische collectie tuinmeubelen uitgevoerd in Sunbrella stof. Een mooie, sterke kwaliteit stof expliciet voor buitenmeubelen. Hout u van strakke tuinmeubelen met fantastisch zitcomfort dan is dit merk zeker een aandachtpuntje waard.
  • Yoi een nieuw label Powered bij Borek tuinmeubelen brengt een fraaie collectie met hoogwaardige luxe kussens in diverse materialen.

Maar liefst 100 sets opgesteld in onze showroom

Kortom, bij ons vindt u de mooiste tuinmeubelen, laatste trends, een goede prijsopbouw, de juiste prijs gekoppeld aan kwaliteit, diversiteit in merken, grote verscheidenheid aan set-samenstellingen in veen verschillende kleuren en materialen. Kom langs en maak gebruik van onze kennis, het mixen en matchen en creëer uw eigen tuinset.

Ook vindt u bij on de nieuwste modellen gashaarden van Cosi fires, een ruime collectie aan parasols en de gezelligste led lights van Kooduu . Deze  wijncooler cq sfeerlicht is in 3 maten verkrijgbaar en heeft tevens een bluetooth functie.

 Wij verwelkomen u graag in onze gezellige showroom aan de Industrieweg 43 te Mijdrecht

 

 

Bezoek de webshop