Showroom

 

Op een unieke locatie langs een doorgaande weg in Mijdrecht is de showroom van Rijkenberg Tuinmeubelen gevestigd. Prima bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid en ook nog gratis parkeren! Klik hier voor het adres en de route .

In onze inspirerende showroom van ruim 1100 m2 vindt u onze volledige collectie. Een grote selectie aan loungesets voor de tuin. Meer dan 100 tuinsets in opstelling. Zowel vlechtwerk, asl textileen, aluminium, natuursteen, teakhout en gepowdercoated staal. Gepresenteerd per thema, zodat u snel en overzichtelijk een indruk krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij ook veel mogelijkheden voor tafels en stoelen in de tuin, parasols, losse tuinstoelen en allerlei andere producten die hierbij horen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een nieuw kussen in uw tuinstijl.

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden in uw eigen tuin. Onder het genot van een vers kopje koffie inventariseren we uw wensen en mogelijkheden en geven u dan een persoonlijk advies. Maar u kunt ook gewoon rustig komen rondkijken om een indruk te krijgen van onze uitgebreide collectie. Waarbij ook ons unieke merk Beach 7.

Al onze tuinmeubelen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben unieke eigenschappen, die ervoor zorgen dat u er heerlijk van kunt genieten. En het heeft ook een lange levensduur. Ons grootste merk is Beach 7, dat speciaal wordt vervaardigd voor het ultieme genieten in de tuin.

Naast tuinmeubelen hebben wij ook en uitgebreide Barbecueshop in de showroom. Rijkenberg is o.a. Gold Dealer van Weber, waar we dan ook een uitgebreide collectie van hebben staan. Heel veel types en alle soorten (houtskool, gas, electrisch). Inclusief een complete shop met accessoires.

Kortom, kom gerust langs voor inspiratie en advies. Wij bieden een uniek product dat zeker zal voldoen aan al uw eisen. Daarnaast is het altijd mogelijk om bij u thuis af te spreken voor een persoonlijk advies.

U kunt nu zelf alvast door onze showroom heenlopen:

 

Als u het wilt kunt u nu een afspraak maken , zodat u direct geholpen wordt. De koffie staat klaar!