• Veilig betalen
  • Deskundig en persoonlijk advies
  • Inspirerende showroom
Vandaag zijn wij helaas gesloten

Over ons

Rijkenberg Tuinmeubelen is een familiebedrijf dat al sinds 1875 bestaat.

Diverse generaties van de familie Rijkenberg hebben diverse soorten winkels gehad, waarbij er uiteindelijk de keuze is gemaakt voor een specialisatie in tuinmeubelen.

Vanaf februari 2005 zijn wij gevestigd aan de Industrieweg 43 te Mijdrecht.

Daar hebben wij een inspirerende showroom van meer dan 1.100m2. Wij bieden daar tuinmeubelenloungesetstafels en stoelenbarbecues etc.

Kortom, alles om van het buitenleven echt genieten te maken.

Met een klein team doen wij ons uiterste best om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Wij vinden het van groot belang dat u het juiste advies krijgt voor de eigen tuin. Neem dus gerust een tekening mee van uw tuin en foto's van het interieur. Dan kunnen wij het juiste advies geven voor uw eigen persoonlijke tuin. Uiteraard brengen wij de gekozen artikelen graag bij u thuis en zorgen ervoor dat u er snel van kunt genieten.

Hiervoor komen wij regelmatig in onder andere :

Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Kudelstaart, Abcoude, Nieuwkoop, Noorden,

Nieuwveen, Zevenhoven, Vreeland, Loenen, Loenersloot, Loosdrecht, Hilversum en Buitenveldert.

 

Rijkenberg Tuinmeubelen is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige lounge- en diningsets.  De basis van deze collecties wordt gevormd door Beach 7 tuinmeubelen. Deze tuinmeubelen worden ontworpen door een eigen team van ontwerpers, die de hele wereld overreizen voor inspiratie en het zoeken naar de beste producenten. Het is ook een merk met een volledige collectie, o.a. ook met de submerken Down Under collection, Beach 7 Club Collection en de Mountain Fires.

Klik hier om meer te leren over deze uniek collectie.

 

Wij heten u van harte welkom in onze showroom waar u zichzelf kunt overtuigen van de mooiste collectie tuinmeubelen en barbecues van Weber.

 

Even voorstellen:

 

Van links naar rechts:

Gustav Rijkenberg ( Eigenaar )

Geerpetra Rijkenberg ( Eigenaresse )

Aco Rijkenberg ( Verkoopadviseur )

Ria Bakker ( Verkoopadviseuze )

Dennis Schuurman ( Logistiek medewerker )