Over ons

Rijkenberg Tuinmeubelen is een familiebedrijf dat al sinds 1875 bestaat.

Diverse generaties van de familie Rijkenberg hebben diverse soorten speciaalzaken gehad, waarbij er uiteindelijk de keuze is gemaakt voor een specialisatie in tuinmeubelen. Vanaf februari 2005 zijn wij gevestigd aan de Industrieweg 43 te Mijdrecht. Daar hebben wij een sfeervolle showroom van meer dan 1100 m2. Wij bieden daar tuinsetsloungesets, tuintafels en tuinstoelen, tuinbanken, ligbedden etcetera

Kortom, alles om van het buitenleven echt genieten te maken.

Collectie tuinmeubelen 2024

Wij zijn druk bezig met het presenteren van de tuinmeubelcollectie voor 2024. Nu, zijn wij zeer verheugd u te kunnen meedelen dat dit een verrassende en uiteenlopende tuincollectie is geworden. Samen met de mooiste tuinmeubelmerken: Yoi, Taste by 4SO, Nardi, Hartman,Bon Dia, Garden Impressions, Max & Luuk etc. hebben wij een grote selectie aan teakhouten loungesets, aluminium loungesets, vlechtwerk loungesets, alu-teak loungesets, Sunbrella all weather loungesets,etc. voor u geselecteerd.

Sinds 2020 hebben wij een shop in shop van het nieuwe tuinmeubelmerk Yoi outdoor furniture powered by Borek. In 2024 is deze shop in shop verdubbeld en kunnen wij u nagenoeg alles laten zien.

Daarnaast zijn wij blij ook dealer te zijn geworden van  4 seasons outdoor. Een mooi shop in shop ondersteunt deze top colleectie nog meer.

Naast deze grote collectie aan loungesets hebben wij ook diningsets in heel veel verschillende materialen voor u geselecteerd. Hpl tuintafels, teakhouten tuintafels, alu-teak tuintafels, Vivodur tuintafels etc. Bij deze tuintafels kunt u alle tuinstoelen mixen en matchen. Creeër u eigen tuinlook en maak deze kenbaar bij ons verkoopteam of maak gebruik van onze webshop. 

Ons verkoopteam bestaat uit Gustav Rijkenberg en Geerpetra Rijkenberg. Uw tuinmeubilair wordt door onze chauffeur Dennis Schuurman met bijrijder bij u geleverd en neergezet daar waar u het wilt hebben. Met dit kleine team doen wij ons uiterste best om zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Wij vinden het van groot belang dat u het juiste advies krijgt voor u tuin. Neem dus gerust een tekening mee van uw tuin en foto's van het interieur.  

Wij hebben veel ervaring met tuinmeubelen en kunnen u altijd het juiste advies geven omtrent de materialen en het onderhoud hiervan.

Tuinmeubelen zijn overal te koop maar gaat u voor specialisme kom dan naar Rijkenberg Tuinmeubelen. De beste keuze om u te laten inspireren, enthousiasmeren, informeren en adviseren. Onze tuinmeubelen zijn nagenoeg altijd op voorraad. Wij streven ernaar uw tuinmeubelen snel te bezorgen, te plaatsen waar u wilt en de eventuele afval nemen wij mee. Daar waar demonstratie nodig is, zal deze ook worden gegeven.

Wilt u een topcollectie van mooie kwaliteitsmeubelen, deskundig advies en een 5 sterren bezorg- en plaatsingsadvies, kiest dan voor Rijkenberg Tuinmeubelen!  Succes verzekerd.

Wij bezorgen regelmatig in onder andere :

Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Kudelstaart, Abcoude, Nieuwkoop, Noorden, Amsterdam,

Nieuwveen, Zevenhoven, Vreeland, Loenen, Loenersloot, Loosdrecht, Hilversum en Buitenveldert, Woerden, Hoofddorp en bij U!

 

Tot 50km rondom Mijdrecht leveren wij hoofdzakelijk met eigen vervoer, verder weg gaat met een externe vervoerde en wordt dan in verpakking geleverd.

Zien wij u snel in onze sfeervolle showroom aan de Industrieweg 43 te Mijdrecht. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht.