Over ons

Rijkenberg Tuinmeubelen is een familiebedrijf dat al sinds 1875 bestaat.

Diverse generaties van de familie Rijkenberg hebben diverse soorten winkels gehad, waarbij er uiteindelijk de keuze is gemaakt voor een specialisatie in tuinmeubelen.Vanaf februari 2005 zijn wij gevestigd aan de Industrieweg 43 te Mijdrecht. Daar hebben wij een inspirerende showroom van meer dan 1100 m2. Wij bieden daar tuinsetsloungesets, tuintafels en tuinstoelen, tuinbanken, ligbedden etcetera

Kortom, alles om van het buitenleven echt genieten te maken.

Collectie tuinmeubelen 2020

Wij zijn druk bezig met het samenstellen van de  tuinmeubelcollectie voor 2020. Nu, zijn wij zeer verheugd u te kunnen meedelen dat dit een verrassende en uiteenlopende tuincollectie is geworden. Samen met de mooiste tuinmeubelmerken: Suns, Taste by 4SO, Beach 7, Zebra, Hartman, Studio 20 etc. hebben wij een grote selectie aan teakhouten loungesets, aluminium loungesets, vlechtwerk loungesets, sensotex loungesets, Sunbrella all weather loungesets, rvs lougesets etc. voor u geselecteerd.

Naast deze grote range aan loungesets hebben wij ook diningsets in heel veel verschillende materialen voor u geselecteerd. Natuurstenen tuintafels, teakhouten tuintafels, cementfibre tuintafels, HPL tuintafels etc. Bij deze tuintafels kunt u alle tuinstoelen mixen en matchen. Creeër u eigen tuinlook en maak deze kenbaar bij ons verkoopteam of maak gebruik van onze webshop. 

Ons verkoopteam bestaat uit Gustav Rijkenberg, Geerpetra Rijkenberg, de heer A.C. Rijkenberg senior. Uw tuinmeubilair wordt door onze chauffeur Dennis Schuurman bij u geleverd en neergezet daar waar u het wilt hebben. Met dit kleine team doen wij ons uiterste best om zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Wij vinden het van groot belang dat u het juiste advies krijgt voor u tuin. Neem dus gerust een tekening mee van uw tuin en  foto's van het interieur.  

Tuinmeubelen zijn er in overvloed maar gaat u voor specialisme kom dan naar Rijkenberg Tuinmeubelen. De beste keuze om u te laten inspireren, enthousiasmeren, informeren en adviseren. Onze tuinmeubelen zijn nagenoeg altijd op voorraad. Wij streven ernaar uw tuinmeubelen snel te bezorgen, te plaatsen waar u wilt en de eventuele afval nemen wij mee. Daar waar demonstratie nodig is, zal deze ook worden gegeven.

Wilt u een topcollectie van mooie kwaliteitsmeubelen, deskundig advies en een 5 sterren bezorg- en plaatsingsadvies, kiest dan voor Rijkenberg Tuinmeubelen!  Succes verzekerd.

Wij bezorgen regelmatig in onder andere :

Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Kudelstaart, Abcoude, Nieuwkoop, Noorden, Amsterdam,

Nieuwveen, Zevenhoven, Vreeland, Loenen, Loenersloot, Loosdrecht, Hilversum en Buitenveldert, Woerden, Hoofddorp en bij U!