Tuinmeubelen bij Rijkenberg Tuinmeubelen

De mooiste tuinmeubelen bij Rijkenberg Tuinmeubelen.

In de showroom van Rijkenberg Tuinmeubelen gevestigd in Mijdrecht staat een grote uiteenlopende tuinmeubelcollectie van diverse merken zoals: 

  • Yoi powered by Borek, Taste by 4so, Bon Dia, Nardi,  Allure, Suns en Lafuma
  • Extreme lounging, Sieger, Cosi fires, Eurom, Traditional Teak en Platinum.

Rijkenberg Tuinmeubelen heeft van bovengenoemde tuinmeubelmerken de mooiste tuinmeubelen geselecteerd, gelet op materiaalkeuze, zitcomfort,vormgeving en uitstraling.Van het representatieve nieuwe merk Yoi powered by Borek hebben wij zelfs een grote shop in shop zodat u hier alles kunt mixen en matchen.  Het samenwerken met deze merken zorgt ervoor dat er altijd wel een tuinmeubel is dat bij u past. 

Welk materiaal past bij u? 

Bij ons kunt u kiezen uit alu-teak tuinmeubelen, aluminium tuinmeubelen, vlechtwerk tuinmeubelen, teakhouten tuinmeubelen, sunbrella tuinmeubelen, kunststof tuinmeubelen, metalen tuinmeubelen, textileen tuinmeubelen en rope tuinmeubelen. Een ruime keuze aan materiaal maar ook in soort. Houdt u van lekker loungen dan is een loungeset een mogelijkheid. Bent u iemand die graag buiten eet, kies dan voor een diningset voor buiten. Of gaat u liever een lounge-diningset. Hieraan kunt u zowel loungen als eten. De verhoogde tafel zorgt er namelijk voor dat u hier ook aan kunt eten. Een ruim tuinmeubelassortiment waaruit u zeker een  keuze kunt maken.

Uitstraling 

Houdt u van strakke vormgegeven tuinmeubelen of gaat u liever voor natuurlijke materialen met een warme uitstraling. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn.

Zitcomfort 

Ieder persoon heeft een eigen voorkeur met betrekking tot zitcomfort. De een houdt van een stevige zit terwijl een ander liever zacht zit. In de showroom kunt u zelf de tuinmeubelsets uitproberen en de verschillen ervaren.Onze ervaren adviseurs staan u graag te woord en helpen u om de juiste keuze te maken.

Ook voor electrische terrasverwarmers van het merk Eurom kunt u bij ons terecht. Met de uitgebreide collectie sfeervolle gashaarden van Cosi fires creeert u warmte en sfeer en kunt u heerlijk langer buiten 

SUCCES VERZEKERD!

Bij ons vindt u de tuinset die lekker zit, de juiste uitstraling heef en uitgevoerd is in het juiste materiaal. Ook voor de aankleding van uw tuin zoals een parasol, schaduwdoek, pergola of terrasverwarming  bent u bij ons aan het juiste adres . Wij heten u van harte welkom. Mocht u nu al vragen hebben dan kunt u ons al direct  contacten of via de chat functie op onze website.

 

Het team van Rijkenberg staat graag voor u klaar!