Platinum stokparasol

Stokparasols van Platinum zijn strak, stijlvol en functioneel!

In de showroom van Rijkenberg Tuinmeubelen vindt u een mooie collectie stokparasols van het merk Platinum. 

Het team van Rijkenberg is ervan overtuigd dat wanneer u kiest voor de Riva stokparasol van Platinum u veel plezier zult beleven aan deze parasol. De schaduw in uw tuin, op uw terras of balkon is snel en eenvoudig te realiseren. 

De Riva stokparasol is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen en staan in onze mooie showroom opgesteld dus goed aan u te demonstreren.

Waarom kiest u voor de stokparasol van Platinum?

 • modern en strak qua uitvoering
 • functioneel
 • praktisch
 • gebruiksvriendelijk 
 • goede prijs kwaliteitsverhouding
 • keuze uit polyesterdoek of spuncrylic doek (hoge kleurechtheid)
 • verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren 
 •  deelbare mast, lichtgewicht en daardoor makkelijk op te ruimen 
 •  voorzien van doekspanners
 •  biedt hoge bescherming met een UPF klasse tot 50+

 

Hoe gebruiksvriendelijk is de Riva stokparasol?

Met behulp van de draaislinger kunt u stokparasol makkelijk opdraaien en indraaien. Het kantelen geeft u extra schaduw wanneer u te maken heeft met een laaghangende zon. Het kantelsysteem bevindt zich in het bovenste gedeelte van de mast en is makkelijk te bedienen. Met gemak zorgt u voor schaduw in u tuin, op het terras of balkon. 

        

Enkel kantelbaar

Welke maten zijn leverbaar?

De Riva stokparasols beginnen bij een afmeting van 250cm rond daarop volgende de 270cm rond en 300cm rond. Wanneer wij spreken over deze afmeting dan wordt bedoeld de doorsnede van het parasoldoek. Deze parasols hebben allen een kantelsysteem. De Riva parasols met een doorsnede van 350cm en 400cm hebben een zwaardere mast geen kantelsysteem waardoor ze beter bestand zijn tegen weersinvloeden. Ook zijn de Riva stokparasols uitgevoerd in het vierkant en rechthoek. De vierkante stokparasols wordt geleverd in 250x250cm en het rechthoekige model in 300x200cm. Beiden zijn voorzien van het kniksysteem.

 

         

 

Welke voet kiest u voor de Riva stokparasol?

De Riva middenstok parasol kunt u plaatsen op een verrijdbare parasolvoet van platinum. Deze zijn verkrijgbaar in 30, 40 of 60 kg. De grote van de parasol maar ook de windgevoeligheid bepaalt het gewicht van de voet.  De parasolvoeten zijn uitgevoerd in graniet met rvs koker met een kunststof draaidop voorzien van opvulstukken en daardoor geschikt voor een parasolmast met een diameter van maximaal 48mm.

   

 

Daar de Riva middenstok parasols in verschillende afmetingen te verkrijgen zijn adviseren wij u vooraf:

 •  waar u de stokparasol wilt plaatsen
 • goed te kijken welke afmetingen u kwijt kunt 
 • welke parasolvoet het meest geschikt lijkt        

 

Kiest u voor de Riva stokparasol dan kunnen wij deze plaatsen in uw tuin of op het terras en eventueel demonstreren mocht dit wenselijk zijn.

Wanneer u onze showroom bezoekt aan de Industrieweg 43 te Mijdrecht , zullen wij u graag uitgebreid adviseren en de stokparasol demonstreren. Tevens hebben wij beschermhoezen van het merk Aerocover in de collectie die ervoor zorgt dat u de parasol netjes kunt afdekken en mooi blijft.

Tot ziens in onze mooi ingerichte showroom.

Andere mogelijkheden zijn: