Platinum zweefparasols

Zweefparasols van Platinum zijn strak, stijlvol en functioneel!

In de showroom van Rijkenberg Tuinmeubelen vindt u een mooie collectie zweefparasols van het merk Platinum. 

Het team van Rijkenberg is ervan overtuigd dat wanneer u kiest voor een boogparasol van Platinum u veel plezier zult beleven aan deze parasol. De schaduw in uw tuin is snel en eenvoudig te realiseren. Niet alleen wij zijn enthousiast over de freepoleparasols van Platinum maar ook onze klanten geven aan dat de parasol veel  mogelijkheden heeft en daardoor aan hun wensen voldoet.. 

Platinum heeft een tweetal series in boogparasols waaronder de Falcon en de Challenger. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen en staan in onze showroom opgesteld.

Waarom kiest u voor de zweefparasol van Platinum?

 • modern en strak qua uitvoering
 • functioneel
 • praktisch
 • gebruiksvriendelijk 
 • goede prijs kwaliteitsverhouding
 • keuze uit polyesterdoek of spuncrylic doek (hoge kleurechtheid)
 • verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren 
 •  losse onderdelen leverbaar zijn

Hoe gebruiksvriendelijk is de zweefparasol?

Met behulp van de handgreep en de draaislinger kunt u de boogparasol makkelijk opdraaien en kantelen. Het kantelen geeft u extra schaduw wanneer u te maken heeft met een laaghangende zon. Platinum zweefparasols worden uitgevoerd in T1 en T2. T1 staat voor achterwaarts kantelen en T2 staat voor achterwaarts en zijwaarts kantelen. Met de extra greep kunt u eenvoudig de zweefparasol zijwaarts kantelen.  Beiden typen zijn 360 graden draaibaar en heeft 4 punten waarbij de zweefparasol zichzelf vastzet. Het draaien van de parasol doet u met behulp van het pedaal onderaan de parasol. Ook dit is gemakkelijk te bedienen. Met gemak zorgt u voor schaduw in u tuin, terras, balkon.

       

360graden draaibaar   T2= zijwaarts en achterwaarts kantelbaar

Welke voet kiest u voor de boogparasol?

De freepole parasol kunt u plaatsen op een verrijdbare parasolvoet, deze is verkrijgbaar in verschillende gewichten. Het minimale gewicht wat nodig is voor de zweefparasol is 90 kg. De afmeting van de parasol maar ook de windgevoeligheid bepaalt het gewicht van de voet.  Een 3x3meter zweefparasol heeft een 90 kg parasolvoet nodig en een zweefparasol met een afmeting van 4x3m heeft een 120kg parasolvoet nodig. De 90 kg parasolvoeten zijn verkrijgbaar met 2 wielen . Deze parasolvoet geeft u de mogelijkheid de parasol te verplaatsen maar in minder makkelijk te verplaatsen dan de uitvoering met 4 hoge wielen. Bedenk of u de parasol regelmatig wilt verrijden of dat dit maar af en toe zal zijn. Naast de verrijdbare parasolvoeten werkt Platinum ook met een ingraafvoet. Een prachtige oplossing als u geen voet van 80x80cm op u terras of in de tuin wilt plaatsen.

  

 

 

Daar de parasols in verschillende afmetingen te verkrijgen zijn adviseren wij u vooraf:

 •  waar u de boogparasol wilt plaatsen
 • goed te kijken welke afmetingen u kwijt kunt 
 • welke parasolvoet het meest geschikt lijkt (verrijdbaar of  ingraafvoet)

 

        

Kiest u voor de zweefparasol dan kunnen wij deze plaatsen in uw tuin of op het terras en eventueel demonstreren mocht dit wenselijk zijn.

Wanneer u onze showroom bezoekt aan de Indurstrieweg 43 te Mijdrecht , zullen wij u graag uitgebreid adviseren en de zweefparasol demonstreren. Tevens hebben wij beschermhoezen van het merk Aerocover in de collectie die ervoor zorgt dat u de parasol netjes kunt afdekken en mooi blijft.

Tot ziens in onze mooi ingerichte showroom.