Collega gezocht

Wordt u onze nieuwe collega?

Rijkenberg Tuinmeubelen is een compact familiebedrijf dat zich in de loop der jaren zich heeft ontwikkeld als een serieuze speler op het gebied van tuinmeubelen.

Wij zoeken?

Ervaren, vlotte en repesentatieve verkoopmedewerker(ster) voor de periode maart t/m september 2019 voor minimaal 3 dagen per week.

Als verkoopadviseur(seuze) neem je de klant mee naar het buitenleven waarbij tuinmeubelen onmisbaar zijn.

Je adviseert de klant door goed te inventariseren wat de klant precies zoekt en denkt mee in het vinden van de juiste meubelen.

De klant moet zich bij je thuis voelen en uiteindelijk met een goed gevoel de winkel verlaten wetende dat hij een goede aankoop heeft gedaan.

Naast het verkopen van onze fraaie collectie tuinmeubelen zorgt u er ook voor dat de showroom representatief en schoon uit blijft zien.

 

Bent u degene die zich in een klein team zelfstandig helemaal thuis voelt en het verkopen van tuinmeubelen op uw lijf is geschreven is solliciteer dan naar deze functie!

p.s. Het werken op zaterdagen en feestdagen is een absolute must.

Wij vragen:

  • Interesse in mooie tuinmeubelen
  • Ervaring in verkoop meubelen gewenst
  • Representatief anno 2019
  • Teamplayer

Graag ontvangen wij uw gemotiveerde sollicitatie vergezeld van uw cv met pasfoto op info@rijkenbergtuinmeubelen.nl t.a.v. Dhr GWC Rijkenberg

Graag tot ziens

 

Gustav en Geerpetra Rijkenberg