Yoi tuinmeubelen Wilnis – Rijkenberg Tuinmeubelen

Voor unieke tuinmeubelen bent u bij Rijkenberg Tuinmeubelen aan het juiste adres. Naast merken als Nardi,Taste by 4so en Cosi bieden wij ook het unieke merk Yoi tuinmeubelen. Wij geven u graag passend advies over welke tuinmeubelen mooi zullen staan in uw tuin in Wilnis.

Tuinmeubelen van Yoi outdoor furniture

Wij hebben een breed aanbod voor ieder budget. In ons assortiment vindt u onder andere loungesets, tuinsets, tuinstoelen, parasols en opbergkisten. Yoi outdoor furniture maakt zonnen in uw tuin in Wilnis trendy en comfortabel. Met deze hoogwaardige producten kunt u nóg beter genieten in uw tuin.

Hoge kwaliteit gegarandeerd!

Yoi producten worden ontworpen door onze eigen ontwerpers die de hele wereld over reizen voor inspiratie. Ook zijn ze voortdurend op zoek naar de beste producenten. Met Yoi tuinmuebelen powered by Borek bent u dus ongetwijfeld verzekerd van een zeer goede kwaliteit!

Reiniging en bescherming

Regelmatig onderhoud van uw Yoi Tuinmeubelen nabij Wilnis

Geniet langer van uw Yoi tuinmeubelen door ze regelmatig schoon te maken met een zachte doek en mild schoonmaakmiddel. Ontdek hoe de nabije elegantie en Yoi-stijl hand in hand gaan.

Waterafstotende bescherming voor uw tuinmeubelen nabij Wilnis

Bescherm uw buitenmeubelen tegen de nabije weersomstandigheden met een waterafstotende spray. Voorkom vlekken en behoud de allure van uw Yoi meubels.

Onderhoud van specifieke materialen

Optimaal houtonderhoud voor Yoi meubelen nabij Wilnis

Geef houten Yoi meubelen extra zorg in het nabije klimaat. Bewaar ze bij voorkeur overdekt en behoud de natuurlijke glans met jaarlijkse behandelingen met speciale houtolie.

Metalen frames in het nabije weer

Houd metalen frames in topconditie in de nabije omgeving. Controleer regelmatig op roest, reinig het aangetaste gebied en bescherm het tegen verdere invloeden met een anti-roestprimer.

Winterse opslag in de nabije omgeving

Beschermhoezen voor Yoi meubelen in winters

Berg uw Yoi tuinmeubelen op in de nabije winters met behulp van beschermhoezen of kies voor opslag in een droge ruimte. Voorkom ongewenste verrassingen in de nabije seizoenen.

Stapelen vermijden in de omgeving

Tijdens opslag in de nabije omgeving, vermijd stapelen om krassen en beschadigingen te voorkomen. Houd uw Yoi meubelen intact voor de komende nabije seizoenen.

Yoi tuinmeubelen aanschaffen?

U kunt Yoi tuinmeubelen aanschaffen in onze prachtige showroom nabij Wilnis. Ook kunt u de collectie online bekijken in onze tuinmeubelwebshop . Neem voor meer informatie over Yoi outdoor furniture contact met ons.

RIJKENBERG TUINMEUBELEN

Industrieweg 43
3641 RK Mijdrecht
T: 0297281501
E: info@rijkenbergtuinmeubelen.nl

Routebeschrijving