Tuinmeubels in Amstelveen

Rijkenberg Tuinmeubels kopen in Mijdrecht

Bij Rijkenberg Tuinmeubelen kunt u terecht voor een ruim en divers assortiment in veel verschillende stijlen aan tuinmeubels. Wij bieden u goede begeleiding bij het uitzoeken en aanschaffen van uw tuinmeubels en garanderen tuinmeubels van een goede kwaliteit. Met onze kennis voorzien wij u graag van een persoonlijk advies, zodat u straks heerlijk kunt relaxen in uw tuin in Amstelveen.

Tuinmeubels van Beach 7

Bij ons vindt u tuinmeubels van een aantal verschillende merken, zoals Bon Dia, Nardi, Zebra, Suns en Hartman. Naast deze merken bieden wij u ook het unieke merk Beach 7. Onze ontwerpers reizen de hele wereld rond om inspiratie op te doen voor de mooiste tuinmeubels. Ook vinden ze tijdens hun reis de beste producenten, waardoor wij bijzondere tuinmeubels van goede kwaliteit kunnen leveren. Door onze verscheidenheid aan merken en producten kunt u voor ieder budget optimaal tuinplezier verwachten. Met tuinmeubels van Beach 7 kunt u dus optimaal genieten in uw tuin in Amstelveen.

Tuinmeubels op maat

Bij Rijkenberg Tuinmeubelen houden wij voortdurend rekening met uw persoonlijke wensen. Daarom bieden wij een zeer groot assortiment aan van diverse tuinmeubels. Deze tuinmeubels zijn beschikbaar in allerlei materialen, vormen, kleuren en afmetingen. Zo kunt u vast en zeker uw ideale combinatie van tuinmeubels samenstellen!

Tuinmeubels bekijken?

U kunt gemakkelijk onze tuinmeubels online bekijken in onze webshop. Ook bent u van harte welkom in onze prachtige tuinmeubelshowroom van meer dan 1100m2 nabij Amstelveen. Alvast een beetje inspiratie opdoen voor u de showroom bezoekt?  Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.