Parasol kopen nabij Abcoude

Een beetje schaduw in uw tuin in Abcoude is natuurlijk nooit mis. Daarom heeft Rijkenberg Tuinmeubelen ook een ruim aanbod aan parasols. Wij voorzien u graag van passend advies. Neem dus gerust een tekening van uw tuin in Abcoude mee of foto’s van uw interieur, zodat wij u kunnen helpen met het kiezen van de parasol die bij uw tuin past!

Routebeschrijving

Essentieel voor uw tuin!

Wij hebben een ruime collectie aan parasols die uw tuin de nodige schaduw kan geven. Vooral tijdens de warme zomerdagen is een parasol onmisbaar, want u wilt natuurlijk zo comfortabel mogelijk in uw tuin kunnen zitten. Bovendien is het altijd gezellig knus om samen met uw vrienden en/of familie onder een parasol te zitten. Een parasol is daarnaast erg flexibel, en geeft u net dat beetje extra om te kunnen genieten van uw tuin bij Abcoude!

Parasol voor uw tuin in Abcoude

Wij hebben diverse maten en soorten parasols, zodat hij altijd perfect in uw tuin past. Zo hebben wij stokparasols en vrijhangende parasols. Ook kunt u bij ons terecht voor bijpassende parasolvoeten en –hoezen. Omdat het ook belangrijk is om comfortabel in de schaduw te kunnen relaxen, bieden wij daarnaast tuinstoelen, loungesets en tuinbanken aan. Zo kunt u optimaal genieten in uw tuin in Abcoude.

Winkelen bij Rijkenberg Tuinmeubelen in Mijdrecht

U kunt onze gehele collectie parasols en andere tuinmeubelen komen bewonderen in onze showroom nabij Abcoude. Vooraf al inspiratie opdoen? Bekijk dan onze webshop. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Routebeschrijving