Diningset – Rijkenberg Tuinmeubelen

Wat is er van de zomer heerlijker dan in uw tuin in Ouderkerk a/d Amstel te borrelen of lekker een hapje te eten? Hierbij kan een mooie en comfortabele tuinset natuurlijk niet ontbreken. Bij Rijkenberg Tuinmeubelen heeft u een ruime keus aan tuinsets die uw zomermiddagen helemaal compleet maken.

Varianten diningsets

Door de vele varianten tuinsets die wij aanbieden, vindt u zeker een tuinset die bij u en uw wensen past. Zo bieden wij zowel tuinsets voor vier personen als voor zes of meer personen. Ook heeft u bij ons de keus uit verschillende materialen om de tuinset helemaal bij uw tuin in Ouderkerk a/d Amstel te laten passen. U kunt bij ons kiezen uit de volgende materialen:

Een combinatie van deze materialen behoort ook tot uw mogelijkheden en gebruik hiervoor het filter als u de groep heeft aangeklikt.

Tuinset aanschaffen?

Wij voorzien u graag van advies bij het aanschaffen van een grote of kleine diningset zodat u straks optimaal kunt genieten van de zomermiddagen in uw tuin in Ouderkerk a/d Amstel. Neem een kijkje in onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom nabij Ouderkerk a/d Amstel. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kom gezellig langs bij Rijkenberg Tuinmeubelen!

Als u binnenkort een bezoek brengt aan onze showroom, bieden wij u graag de gelijkheid om op een ontspannen manier door onze mooie ingerichte showroom de tuinsets te proberen. Onder het genot van een kopje vers gemalen koffie, krijgt u bij ons al een écht buitengevoel. Op deze manier willen wij u al het stukje beleving meegeven dat u straks ook in uw tuin zult ervaren bij de aanschaf van uw tuinset. Graag tot dan!

En wij bezorgen van Woerden tot aan Haarlem met onze eigen 5-sterren bezorgservice.