Diningset – Rijkenberg Tuinmeubelen

Wat is er van de zomer heerlijker dan in uw tuin in Buitenveldert te borrelen of lekker een hapje te eten? Hierbij kan een mooie en comfortabele tuinset natuurlijk niet ontbreken. Bij Rijkenberg Tuinmeubelen heeft u een ruime keus aan tuinsets die uw zomermiddagen helemaal compleet maken.

Varianten diningsets

Door de vele varianten tuinsets die wij aanbieden, vindt u zeker een tuinset die bij u en uw wensen past. Zo bieden wij zowel tuinsets voor vier personen als voor zes of meer personen. Ook heeft u bij ons de keus uit verschillende materialen om de tuinset helemaal bij uw tuin in Buitenveldert te laten passen. U kunt bij ons kiezen uit de volgende materialen:

Een combinatie van deze materialen behoort ook tot uw mogelijkheden en gebruik hiervoor het filter als u de groep heeft aangeklikt.

Tuinset aanschaffen?

Wij voorzien u graag van advies bij het aanschaffen van een grote of kleine diningset zodat u straks optimaal kunt genieten van de zomermiddagen in uw tuin in Buitenveldert. Neem een kijkje in onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom nabij Buitenveldert. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kom gezellig langs bij Rijkenberg Tuinmeubelen!

Als u binnenkort een bezoek brengt aan onze showroom, bieden wij u graag de gelijkheid om op een ontspannen manier door onze mooie ingerichte showroom de tuinsets te proberen. Onder het genot van een kopje vers gemalen koffie, krijgt u bij ons al een écht buitengevoel. Op deze manier willen wij u al het stukje beleving meegeven dat u straks ook in uw tuin zult ervaren bij de aanschaf van uw tuinset. Graag tot dan!

En wij bezorgen van Woerden tot aan Haarlem met onze eigen 5-sterren bezorgservice.