Beach 7 tuinmeubelen

 

Beach 7 een hip en modern tuinmeubelmerk dat out of de box denkt en lef heeft.

In de showroom van Rijkenberg Tuinmeubelen vindt u een uitgebreide en gevarieerde  tuinmeubelcollectie van Beach 7 tuinmeubelen. Wij mogen ons dan ook "dealer"van Beach 7 noemen.

Beach 7 heeft een tuinmeubelassortiment onderverdeeld in 3 categorieen:

  • Budget Tuinmeubelen
  • Beach 7 Down Under collectie
  • Beach 7 Club collection

Deze onderverdeling in tuinmeubelen zorgt ervoor dat de collectie van Beach 7 voor iedereen toegankelijk is.

Elke categorie heeft een mooie collectie loungesets voor buiten, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels uitgevoerd in verschillende materialen. Een van de sets uit de budgetlijn is de Las Vegas  aluminium loungeset. Volledig aluminium en een fantastisch zitcomfort. Strakke uitvoering en onderhoudsvriendelijk. Of gaat u liever voor een vlechtwerk combinatie zoals de Amigo. 

 

Mixen en matchen is ook een van de sterke punten waarom u voor een Beach 7 tuinset kiest. Zoals de onderstaande Beach 7 Geneva 7-delige diningset ovaal mixed

Bent u enthousiast geraakt en wilt u meer zien van de Beach 7 tuinmeubelen kom naar de showroom om de tuinmeubelen uit te proberen en combineren. Het Team Rijkenberg staat voor u klaar om te adviseren en maak gebruik van onze 5 sterren verzorg-plaatsingservice. Een van de vele punten waarin wij ons onderscheiden.